top of page
  • egoethart

ANDERE TIJDEN VRAGEN OM EEN ANDERE AANPAK

Dat de Coronacrisis wereldwijd plaatsvindt en dat er onzekerheid is over hoe lang deze crisis zal duren, maakt deze periode extra moeilijk. Gelukkig ontstaan er in tijden van crisis mooie initiatieven en is er veel onderlinge solidariteit. Naarmate deze periode langer duurt, zullen de spanningen en irritaties echter toenemen.


Een crisis van deze omvang zet veel druk op mensen en op onderlinge relaties. Spanningen ontstaan niet alleen privé, maar ook in de werkomgeving. Zo staan veel MKB-bedrijven onder druk en merk ik dat fricties nu sneller uitlopen tot grote conflicten.


Gratis tips en adviezen

Vaak kunnen mensen zaken onderling oplossen, maar dat lukt lang niet altijd. Het algemene advies in deze tijd is om ‘het hoofd koel te houden’, maar hoe doe je dat? En hoe voorkom je escalatie en haal je juist de druk van de ketel? Kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact op. Juist in deze tijd geef ik gratis tips en adviezen, zowel aan werkgevers als aan werknemers.


Online mediation

Ben je betrokken in een conflict en wil je een mediation niet graag uitstellen? Dan biedt Goethart Consultancy & Mediation nu ook online mediation aan. Ik merk dat de vraag naar deze wijze van conflictbemiddeling toeneemt en ik beschouw dit als een goed alternatief voor de ‘normale’ mediation. Inmiddels heb ik de eerste ervaringen opgedaan met online mediation en die ervaringen zijn positief. Wil je meer weten, klik dan op online mediation.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page