top of page

Hallo

Mijn naam is Esther Goethart.

 

Het is mijn missie om bedrijven de juiste tools aan te reiken voor het effectief managen van conflicten.
Daarnaast begeleid ik partijen als onafhankelijk MfN-mediator in zakelijke-, arbeids- en relationele conflicten naar duurzame oplossingen.

  • Whatsapp
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Youtube Icoon

Wie ben ik?

Ruim 20 jaar heb ik gewerkt als senior manager in de zakelijke dienstverlening. Een omgeving waarin vooral het behalen van resultaten centraal staat. Als manager weet ik dat de basis hiervoor sterk afhankelijk is van goed functionerende medewerkers. Wat beweegt hen, hoe wordt er samengewerkt, zijn er conflicten die contraproductief zijn?

Overal waar mensen samenwerken kunnen conflicten ontstaan. Binnen een bedrijf of tussen een bedrijf en haar leveranciers of klanten. Het is mijn ervaring dat bij een conflict zo snel mogelijk moet worden gehandeld. Hiertoe zijn vele mogelijkheden die nog lang niet overal bekend zijn. Een belangrijke drijfveer voor mij is om deze kennis aan te bieden aan ondernemers en managers. Het is mijn overtuiging dat veel onnodige kosten en negatieve energie kan worden voorkomen als in bedrijven conflicten daadwerkelijk gemanaged worden.

Vanuit mijn werkzaamheden in complexe zakelijke omgevingen ben ik gewend om op verschillende niveaus te communiceren: van boardroom tot werkvloer.

Om mijn blik breed te houden heb ik het altijd belangrijk gevonden om ook actief te zijn in verschillende vormen van vrijwilligerswerk. Dit vrijwilligerswerk strekt zich uit over internationale organisaties en lokale activiteiten. Daarnaast ben ik voorzitter van de Mediatorsvereniging Zuid (MVZ).

Beroepsverenigingen en lidmaatschappen:

bottom of page